ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Όχι, οι παραγγελίες μας αφορούν μόνο τον Ελλαδικό χώρο και οι αποστολές - παραδόσεις πραγματοποιούνται από τα ΕΛΤΑ COURIER.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το φυσικό μας κατάστημα είναι: 210 5232538

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ;

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Αφού σας παραδόθηκε το κόσμημα η ακύρωση της παραγγελίας σας δεν γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή κοσμήματος, βλ. επόμενη ερώτηση.

Πριν την αποστολή σε εσάς του κοσμήματος, απαγορεύεται ρητά η ακύρωση της παραγγελίας σε περίπτωση που ήδη έχετε λάβει το επιβεβαιωτικό e-mail της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας το οποίο σας ενημερώνει για την παράδοση αυτή. Στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται αλλαγή κοσμήματος, όταν το παραλάβετε (βλ. επόμενη ερώτηση).

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ;

Παρότι η περιγραφή των υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών κοσμημάτων μας είναι αναλυτική και αξιόπιστη και μπορείτε ήδη να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προς πώληση προϊόντος, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το κατάλληλο για εσάς ή τους φίλους και την οικογένειά σας.

Στην περίπτωση αυτή, το e-shop σας δίνει την ακόλουθη δυνατότητα:

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα πέντε (5) ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε και θα παραλάβετε ΜΟΝΟΝ από το φυσικό μας κατάστημα, του οποίου το χειμεινό ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα και Τετάρτη: 9:00π.μ. - 16:00μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 9:00π.μ - 8:00μ.μ και Σάββατο: 9π.μ. - 15:00μ.μ.

Σημειωτέον, ποτέ δεν πραγματοποιείται επιστροφή του κόστους μεταφοράς (5 ευρώ για αγορές κάτω των 100 ευρώ) ή τυχόν επιβαρύνσεων λόγω του τρόπου καταβολής (3 ευρώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή).

Επίσης, ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε κοσμήματα που έχετε αντικαταστήσει ήδη μία (1) φορά.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα, το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης, τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε, συγκεκριμένα θα πρέπει να το συνοδεύει η απόδειξη αγοράς, η εγγύηση, η συσκευασία του καθώς και οτιδήποτε άλλο συνοδεύει το προϊόν όπως και το «δώρο» του Alexander Gold στην περίπτωση που υπάρχει.

Αν δεν πληρούνται οι προδιαγραφές αυτές, δεν θα γίνεται δεκτή η αλλαγή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του Alexander Golden Jewelry και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Η επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Εντός 1-3 εργασίμων ημερών από την ηλεκτρονική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από το Alexander Golden Jewelry ή αντίστοιχα την επιβεβαίωση της Τράπεζας για την κατάθεση των χρημάτων, σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;

Φυσικά, επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας συμβουλεύσουμε κατάλληλα.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210 52 30 550

ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 5039-063260-179 υπόψει Φωτάκη Μαρία

Στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας EUROBANK: 0026.0215.42.0101405963 υπόψει Φωτάκη Μαρία

Για ηλεκτρονικές καταθέσεις, IBAN της Τράπεζας Πειραιώς: GR61 0172 0390 0050 3906 3260 179 υπόψει Φωτάκη Μαρία

Για ηλεκτρονικές καταθέσεις, IBAN της Τράπεζας EUROBANK: GR0502602150000420101405963 υπόψει Φωτάκη Μαρία


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ;

Η κατάθεση του αντιτίμου της αγοράς μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό 5039-063260-179 της Τράπεζας Πειραιώς (IBAN: GR61 0172 0390 0050 3906 3260 179) υπόψει Φωτάκη Μαρία, ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό 0026.0215.42.0101405963 της Τράπεζας Eurobank ( IBAN: GR0502602150000420101405963) υπόψει Φωτάκη Μαρία

Οι πελάτες που επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα, η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται εντός 5 εργασίμων ημερών, άλλως η παραγγελία με την παρέλευση της 5ης εργάσιμης ημέρας θα ακυρώνεται αυτόματα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η παραγγελία σας, στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης, θα σας αποστέλλεται με courier (ή θα πραγματοποιείται η αυτοπρόσωπη παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα) σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που η Τράπεζα μας βεβαιώνει την πραγματοποίηση της τραπεζικής κατάθεσης από πλευράς του πελάτη.

ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ "ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ", ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Το email ή ο κωδικός πρόσβασης που πληκτρολογείτε είναι λανθασμένα. Για να γίνει αλλαγή του κωδικού πρέπει να κάνετε κλικ στο παραπλήσιο κουμπί «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;».

Συμπληρώνετε τη διεύθυνση του email σας στο κατάλληλο πεδίο ώστε να λάβετε ένα email από το σύστημα μας για επιβεβαίωση αλλαγής κωδικού.

Σας εφιστούμε την προσοχή στα κεφαλαία και μικρά γράμματα κατά την διάρκεια δημιουργίας του νέου κωδικού.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ;

5 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 100 ευρώ και δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

Οι χρεώσεις για τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημά μας και εμφανίζονται κάτω από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.