Συχνές Ερωτήσεις

ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Oι παραγγελίες μας αφορούν εκτός από τον Ελλαδικό χώρο και συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού Κύπρο, Γερμανία,Γαλλία,Βέλγιο και Ελβετία. Οι αποστολές - παραδόσεις πραγματοποιούνται από τα ΕΛΤΑ COURIER ενώ για τις χώρες του εξωτερικού οι αποστολές γίνονται από τα ΕΛΤΑ COURIER ενώ οι παραδόσεις από συνεργαζόμενες με τον ελτά κούριερ εταιρείες ταχυμεταφορών εξωτερικού.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το φυσικό μας κατάστημα είναι: 210 5232538 και 210 5230550

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ;

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει ήδη ολοκληρωμένη παραγγελία του, πρέπει εντός 24 ωρών από την ολοκληρωσή της, να αποστείλει σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης, με τίτλο Ακύρωση Παραγγελίας, ενημερώνοντας σχετικά την Επιχείρηση κι αναγράφοντας απαραιτήτως τον μοναδικό κωδικό της παραγγελίας την οποία επιθυμεί να ακυρώσει.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία του Πελάτη και να μην τον εξυπηρετήσει στο μέλλον, σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανειλημμένη ακύρωση παραγγελιών και σε κάθε περίπτωση πάνω από 1 φορές.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ;

Παρότι η περιγραφή των υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών κοσμημάτων μας είναι αναλυτική και αξιόπιστη και μπορείτε ήδη να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προς πώληση προϊόντος, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το κατάλληλο για εσάς ή τους φίλους και την οικογένειά σας.

Στην περίπτωση αυτή, το e-shop σας δίνει την ακόλουθη δυνατότητα:

Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί να αλλάξει προιόν/ προιόντα της ήδη ολοκληρωμένης παραγγελίας του, μπορεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας του, να αποστείλει σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιχείρησης, με τίτλο Αλλαγή Προιόντος, ενημερώνοντας σχετικά την επιχείρηση κι αναγράφοντας απαραιτήτος τον μοναδικό κωδικό της παραγγελίας και τον/τους συγκεκριμένο/συγκεκριμένους κωδικό/κωδικούς προιόντος/προιόντων αυτής, το/τα αποίο/οποία επιθυμεί να αλλάξει. 

Σημειωτέον, ποτέ δεν πραγματοποιείται επιστροφή του κόστους μεταφοράς (5 ευρώ για αγορές κάτω των 100 ευρώ και 8 ευρώ για παραδόσεις σε προκαθορισμένο δίωρο) ή τυχόν επιβαρύνσεων λόγω του τρόπου καταβολής (5 ευρώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή).

Επίσης, ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε κοσμήματα που έχετε αντικαταστήσει ήδη μία (1) φορά. Επίσης οι αλλαγές γίνονται δεχτές μόνο στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Καλαμίδα 1 Αθήνα.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα, το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. ΔΕν πρέπει να παρουσιάζει ενδείξεις ότι έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή του ή παρουσιάζει φθορές από απρόσεχτη δοκιμή ή επαφή με το κόσμημα. Επίσης, τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε, συγκεκριμένα θα πρέπει να το συνοδεύει η απόδειξη αγοράς, η εγγύηση, η συσκευασία του καθώς και οτιδήποτε άλλο συνοδεύει το προϊόν. 

Αν δεν πληρούνται οι προδιαγραφές αυτές, δεν θα γίνεται δεκτή η αλλαγή.

Επίσης δεν αλλάζονται κοσμήματα που είναι σαφώς εξατομικευμένα για το συγκεκριμένο Πελάτη ή/και για προιόντα που παραγγέλλονται στην Επιχείρηση να κατασκευαστούν σύμφωνα με προδιαγραφές του συγκεκριμένου πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του Alexander Golden Jewelry και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά του εντός 14 ημερών από την παραλαβή αυτής , με την επιστροφή του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς (απόδειξη λιανικής). Προκειμένου να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο Πελάτης οφείλει να ενημερώσει την Επιχείρηση, με μια ξεκάθαρη δώλωση για την απόφαση του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, πριν λήξει η ως άνω 14ήμερη προθεσμία και να την αποστείλει με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιχείρησεις.  

Πρός αποφυγή για την επιχείρηση κόπος, χρόνος, κόστων και κίνδυνος απώλειας και φθοράς ή ζημιών των κοσμημάτων Το άνω δικαίωμα μπορεί να ασκηθεί μόνο αν πριν την αγορά έχει προηγηθεί τηλεφωνική συννενόηση με την επιχείρηση και η επιχείρηση συμφωνήσει γραπτώς να κάνετε χρήση του δικαιώματος αυτού.

Το επιστρεφόμενο προιόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην παρουσιάζει σημάδια απρόσεχτης δοκιμής ή απρόσεχτης επαφής με το κόσμημα καθώς και ενδείξεις ότι έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του και στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί συσκευασίας κ.λ.π.) και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας, η οποία δεν θα πρέπει να έχει φθορές ή/και αλλιώσεις.

Το ως άνω δικαίωμα δεν μπορεί να ασκηθεί για προιόντα τα οποία είναι σαφώς εξατομικευμένα για το συγκεκριμένο πελάτη ή/και για προιόντα που κατασκευάζονται από την Επιχείρηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι ή έστω ένας από αυτούς η Επιχείρηση διατηρεί το νόμιμο δικαίωμα της να μη δεχτεί την υπαναχώρηση του Πελάτη από τη σύμβαση πώλησης.

Δεν έχουν δικαίωμα υπαναχώρησης οι Πελάτες για τα κοσμήματα που αγοράστηκαν από το φυσικό κατάστημα της Επιχείρησης καθώς και οι Πελάτες που παρέλαβαν τις ηλεκτρονικές παραγγελείες τους από το φυσικό κατάστημα της Επιχείρησης.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Οι παραγγελείες εντός και εκτός Ελλάδος θα αποστέλονται εφόσον το επιθυμείτε με courier μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ COURIER στην διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας για Ελλάδα και 2-3 εργάσιμες μέρες από την στιγμή που θα φθάσει στην χώρα εξωτερικού, από Δευτέρα έως Παρασκευή εξαιρουμένων των ημερών που θεωρούνται επίσημές αργίες. Αντίστοιχα μετά την επιβεβαίωση της Τράπεζας για την κατάθεση των χρημάτων, σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Οι χρόνοι παράδοσης μπορούν να επηρεαστούν και να υπάρχουν καθυστερήσεις σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, δυσμενών συνθηκών, απομακρυσμένων περιοχών, σε περιπτώσεων ανωτέρας βίας και γενικά σε οποιοδήποτε άλλο γεγονός το οποίο επηρεάζει τον χρόνο και την διαδικασία της μεταφοράς της εταιρείας των ταχυμεταφορών. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τις καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης από το κούριερ. 

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;

Φυσικά, επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας συμβουλεύσουμε κατάλληλα.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210 52 30 550 και στο 210 5232538. Επίσης μορείτε να επισκεφθείτε και το φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Καλαμίδα 1.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 5049-108691-082 υπόψει Φωτάκη Μαγδαληνή

Στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας EUROBANK:0026.0240.30.0201872648 υπόψει Φωτάκη Μαγδαληνή

Για ηλεκτρονικές καταθέσεις, IBAN της Τράπεζας Πειραιώς: GR14 0172 0490 0050 4910 8691 082 υπόψει Φωτάκη Μαγδαληνή

Για ηλεκτρονικές καταθέσεις, IBAN της Τράπεζας EUROBANK:GR70 0260 2400 0003 0020 1872 648 υπόψει Φωτάκη Μαγδαληνή

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ;

Η κατάθεση του αντιτίμου της αγοράς μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό 5049-108691-082 της Τράπεζας Πειραιώς (IBAN: GR14 0172 0490 0050 4910 8691 082) υπόψει Φωτάκη Μαγδαληνή, ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό 0026.0240.30.0201872648 της Τράπεζας Eurobank ( IBAN: GR7002602400000300201872648) υπόψει Φωτάκη Μαγδαληνή

Οι πελάτες που επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα, η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται εντός 3 εργασίμων ημερών, άλλως η παραγγελία με την παρέλευση της 3ης εργάσιμης ημέρας θα ακυρώνεται αυτόματα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η παραγγελία σας, στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης, θα σας αποστέλλεται με courier (ή θα πραγματοποιείται η αυτοπρόσωπη παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα) σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που η Τράπεζα μας βεβαιώνει την πραγματοποίηση της τραπεζικής κατάθεσης από πλευράς του πελάτη.

ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ "ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ", ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Το email ή ο κωδικός πρόσβασης που πληκτρολογείτε είναι λανθασμένα. Για να γίνει αλλαγή του κωδικού πρέπει να κάνετε κλικ στο παραπλήσιο κουμπί «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;».

Συμπληρώνετε τη διεύθυνση του email σας στο κατάλληλο πεδίο ώστε να λάβετε ένα email από το σύστημα μας για επιβεβαίωση αλλαγής κωδικού.

Σας εφιστούμε την προσοχή στα κεφαλαία και μικρά γράμματα κατά την διάρκεια δημιουργίας του νέου κωδικού.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ;

Για τον Ελλαδικό χώρο ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:

5 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 80 ευρώ και 8 ευρώ ανεξαρτήτου ποσού σε προκαθορισμένο δίωρο. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ εκτός αν θέλετε σε προκαθορισμένο δίωρο.

Για το εξωτερικό ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:

20 ευρώ για Κύπρο για παραγγελείες οποιαδήποτε ποσού και 30 ευρώ για Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και Ελβετία.

Οι χρεώσεις για τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημά μας και εμφανίζονται κάτω από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.