ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ GOLDEN ALEXANDER

Μέσα στην καρδιά του χειμώνα του 1980 δημιουργήσαμε στο κέντρο της Αθήνας το κατάστημά μας, μεταφυτεύοντας σε αυτό μέσα από το περιβόλι της καρδιά μας ρίζες, που τις καλλιεργήσαμε σιγά-σιγά, με υπομονή και αγάπη και τις μετατρέψαμε σε μια υπέροχη πανδαισία λουλουδιών.

Τα λουλούδια μας είναι τα κοσμήματά μας, τα οποία αποτελούν κομμάτια από τις συλλογές των καλύτερων ελληνικών και ευρωπαϊκών οίκων κοσμημάτων. Το υπέροχο άρωμα τους μαρτυρά τα υλικά της επιτυχίας τους, τα οποία είναι η προσιτή τιμή, η άριστη ποιότητα, η ποικιλία σχεδίων και η άψογη εξυπηρέτηση.

Επιστέγασμα της συνειδησιακής μας εργασίας αποτελεί αφενός μεν η αγάπη, η στήριξη και η ικανοποίηση των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια, αφετέρου δε η αύξηση του πελατολογίου μας τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και της αγοράς, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την ίδια συνταγή, προσαρμοσμένη όμως στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσα από μια ελκυστική και ιδιαίτερη συλλογή κοσμημάτων, σας δίνεται μια ευρεία ποικιλία επιλογών, για να χρωματίζετε χαρούμενα την καθημερινότητά σας και να μεταμορφώνετε εντυπωσιακά τις εξόδους σας, αλλά και για να διαλέγετε ευχάριστα το κατάλληλο δώρο για τα μοναδικά αγαπημένα σας πρόσωπα.  

Σας ευχόμαστε καλή και όμορφη περιήγηση και μην ξεχνάτε φεύγοντας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ότι από όλα τα κοσμήματα που είδατε το πιο όμορφο και πολύτιμο κόσμημα είστε εσείς.