Δαχτυλιδι Μονοπετρο για Αρραβωνα

Έφτασε η στιγμή που περιμένατε, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε το κατάλληλο μονόπετρο για αρραβώνα. Γνωρίζοντας ότι η επιλογή του μονόπετρου είναι προσωπική υπόθεση, το Alexander Golden Jewelry διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από μονόπετρα δαχτυλίδια που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Μονόπετρα σε χρυσό 14Κ με ζιργκόν,  καθώς και μονόπετρα από λευκόχρυσο για μια πιο minimal επιλογή, είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν όλα τα γούστα.

Χρυσο Μονοπετρο για Προταση Γαμου

Ένα χρυσό ή λευκόχρυσο μονόπετρο για πρόταση γάμου αποτελεί σίγουρα μια ασφαλή επιλογή. Το Alexander Golden Jewelry προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από κλασικά μονόπετρα, καθώς επίσης και νυφικά κοσμήματα που θα κλέψουν την παράσταση, ενώ οι σταυροί είναι ένα εξαιρετικό δώρο κόσμημα για γάμο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Νυφικα Κοσμηματα & Μονοπετρα Δαχτυλιδια

Σε χρυσό ή λευκόχρυσο, με ζιργκόν ή μαργαριτάρια, τα νυφικά κοσμήματα και τα μονόπετρα δαχτυλίδια του Alexander Golden Jewelry θα δώσουν ακόμη περισσότερη λάμψη στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας. Γι’ αυτό, επιλέξτε κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα με τη μοναδικότητα της στιγμής αλλά και με τον ορίζοντα που ξετυλίγεται μετά από αυτήν.

Στοιχεία 1-32 από 111

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-32 από 111

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση